There was an error in this gadget

Tuesday, March 16, 2010

Cerita Uitm P.Pinang( kelas static)

Aku tak pahamlah dengan sesetengah Leturer sekarang.... Adalah oarang ni yang entah apa2 , yang dia ingat dia mengajar sangat bagus.... Aku cakap camtu sebab ada suatu hari tu, ramai budak kelas ni bising kat makmal computer. Mana nak concentratenya, tiap-tiap hari ajar macam ajar diri sendiri dan buat aksi keramat tangan dan jari dier tu.... Kadang2 duk kat depan laptop dan cerita kat depan. Kalau camtu baik takyah datang kelas, buat rugi beras je. Aku datang pun sebab nak dapat attandence penuh. Bangsat betulah kak Jam tuh. Dia ingat static tu kena jadi laturer static dan pelajar static ker.... Dah lah mt pelajaran susah, lagi nak wat sial... kalau nak tau kau tunjuk wajah kebosanan si kelas Kak Jamilah.... apa punya olang...:P

Contoh gambar kelas STATIC..
 1.Tengoklah duk depan tak berganjak dari tempat duduk... sepatutnya kena tunjuk cara lukis FBD kat depan.... duk static kat situ... ishhh
 .2 Ni mamat kat sebelah kiri tu termenung sampai static dan budak sebelah kiri tu paksa diri untuk memahaminya... ish2...
3. Last2 mamat kat sebelah kiri tak larat untuk survive, terus tido.... cam biasalah... Tengoklah enviroment kelas tu.... membosankan...


Aku harap next sem tak dapat kelas macam tu... :)

1 comment:

  1. kak jam juga manusia biasa.daripada membidas secara membabi buta dalam blog, better face to face dgn dia cakap apa yang kamu rasa.kak jam mungkin tak tau bahawasanya cara pengajarannya kurang berkesan.maka, selaku pelajar, anda ada hak untuk memberi pendapat semoga kak jam bole memperbaiki cara pengajarannya..ingatlah..dalam menuntut ilmu, selain daripada usaha sendiri dan keberkatan ibu bapa, keberkatan dan keredhaan pensyarah yg mengajar juga penting supaya ilmu yang disampaikan mudah difahami..ditakuti jika mengutuk cara begini, selain menambahkan dosa, ilmu yang dipelajari juga tidak berkat..dan seterusnya tak mustahil akan repeat paper yang sama semester depan..harap maklum

    ReplyDelete