There was an error in this gadget

Monday, April 5, 2010

Statics 12 Limited 12 Editon....:P

So those can afford... just take an initiative to dload it... I would like to share it cos this is very excellent material about engeneering machanics... :P
Since my recent wtf statics, better learn by own is far more better than nothing.... :P Also requested by Farith Cody... :P
Statics in Portable Doc Files.(.pdf)

Tuesday, March 23, 2010

Kepada sesiapa yang berkenaan...

Daripada cerita kak jam.... Saya sebagai seorang pelajar dan juga MANUSIA BIASA sudah menjalankann tanggungjawab saya sebagai seorang pelajar.... Apa yang saya dapat adalah benda yang sama dan tiada inisiatif yang dibuat oleh pihak sekian2.... Jadi apa yang saya luah adalah ikhlas dan berterus terang apa dalam isi hati saya.... Oleh itu hanya blog sahaja boleh meluahkan rasa tak puas hati saya....:)


Saya masih berbaik hati kerana tidak membuat petisyen ke orang atasan untuk membantah...

Oleh itu semua kelebihan itu datang daripada Allah dan kelemahan itu datang daripada manusia biasa seperti saya...

Sekian, Terima Kasih..

TILU - Ku Bukan Aku (full version)

Lagu tribute for my friend si Kecil..hahaha :)

Tilu- Ku Bukan Aku(Full)

Tuesday, March 16, 2010

Cerita Uitm P.Pinang( kelas static)

Aku tak pahamlah dengan sesetengah Leturer sekarang.... Adalah oarang ni yang entah apa2 , yang dia ingat dia mengajar sangat bagus.... Aku cakap camtu sebab ada suatu hari tu, ramai budak kelas ni bising kat makmal computer. Mana nak concentratenya, tiap-tiap hari ajar macam ajar diri sendiri dan buat aksi keramat tangan dan jari dier tu.... Kadang2 duk kat depan laptop dan cerita kat depan. Kalau camtu baik takyah datang kelas, buat rugi beras je. Aku datang pun sebab nak dapat attandence penuh. Bangsat betulah kak Jam tuh. Dia ingat static tu kena jadi laturer static dan pelajar static ker.... Dah lah mt pelajaran susah, lagi nak wat sial... kalau nak tau kau tunjuk wajah kebosanan si kelas Kak Jamilah.... apa punya olang...:P

Contoh gambar kelas STATIC..
 1.Tengoklah duk depan tak berganjak dari tempat duduk... sepatutnya kena tunjuk cara lukis FBD kat depan.... duk static kat situ... ishhh
 .2 Ni mamat kat sebelah kiri tu termenung sampai static dan budak sebelah kiri tu paksa diri untuk memahaminya... ish2...
3. Last2 mamat kat sebelah kiri tak larat untuk survive, terus tido.... cam biasalah... Tengoklah enviroment kelas tu.... membosankan...


Aku harap next sem tak dapat kelas macam tu... :)

Lagu melayu yang agak best.... Hujan

Aku tak tau lah kenapa aku tak minat sangat dengan lagu melayu sekarang.... Tapi ada kumpulan yang aku minat, contohnya Hujan, Bunkface, Yuna dan kumpulan indie yang lain... Lagu diorang agak berlainan dan banyak pengubah suaian lagu yang ikut peredaran masa sekarang tidak seperti lagu rock kapak macam WTF~~~~. Lagu satu rentak aje... Tak sedap langsung... Anyway this band memang best... :P Enjoy this...heehhe :)


Hujan- Mencari Kesimpulan Album

Hujan - Planet Hollywood (live)
Hujan - Mencari Kesimpulan

Windows 7 Starter Changing Wallies

If you're like me and bought(actually free...hahaha) netbook (mine was HP Mini 210) with this Windows 7 version before you've read about it's limitations on the web, this instructable might help you to get over one of obstacles of enjoying it like any other system. I'm going to explain process of getting your windows to change wallpapers :).

Enjoy and please Read all steps before you try it :)

1.Download here.(Oceanis Background Wallpaper) Click Here to Download
2.Extract it with 7-zip archiver
3.Click on the executable file which is filename.exe
4.Follow the procedure.


Any info please subscribe my blog and leave the comment, I glad to help you all... :P

Just an image to view..

.

Monday, March 15, 2010

Fate stay night....animu

although this series was old enough to recall, im sure that most of the cases like to read some spoiler and 18+ stuff... I just want to show that im happily download some scanlated manga , hentai manga and yaoi(malexmale) doujinshi... Not that im gay to read yaoi manga, but im very addicted to this series because the story, character and art was too brilliant...:P thus im want to share you all some of my manga...hehehehe :) some of this may cause discomfort... so carefull...>>>>>>!

Fate Stay Night Image (some yaoi)

Fate Stay Night ( some slightly dirty)-> megaupload link
Fate Stay Night - Red Plum [English].rar
Fate Stay Night - Claim (English).zip H
Fate Stay Night (Hentai Remix)